Bine ati venit la Pizzeria Amante

 

 

 

 

Restaurantul nostru cu atmosferă mediteraneană este foarte popular în rândul locuitorilor din Oradea, întrucât ne străduim să ne pregătim toate felurile de mâncare cu ingrediente de înaltă calitate.

Localul are un ambient modern de tinuta care pune accent pe calitatea produselor servire si curatenie. Este accesibil oricarui tip de petrecere: majorate, botezuri, onomastici etc. Interiorul are o capacitate de 40 de persoane si terasa este locul unde se pot organiza deasemenea mai multe tipuri de petreceri locul si spatial avand o capacitate de 70 de persoane. In afara meniului care tine de Pizzerie se pot prepara la solicitarile clientilor si alte oferte gastronomice, unitatea avand la dispozitie serviciile unui personal cu calificare in meseria de bucatar.

 

Nenumărate ingrediente vin direct din Italia! Meniul nostru include, de asemenea, pizza, paste, salate, preparate din pește și deserturi! Puteți plasa comanda dvs. pe numerele noastre de telefon și o vom livra acasă sau oriunde doriți in Oradea.

   
 
   

 

Meniu Pizza

 

 

 

 

Pizzeria Amante vă stă la dispoziție cu o gamă variată de pizza pe vatra cu ingrediente italiene preparate, gustoase și proaspete.

Comenzi și rezervări : 0359.440.481 sau 0747.480431

 

Alege Preferata Ta!

 

LIVRARE RAPIDA

 

 

 

Facem tot posibilul ca produsele comandate sa ajunga in cel mai scurt timp posibil la tine.

 

 

 
INGREDIENTE PROASPETE

 

 

 

Alegem cu atenție ingredientele pe care le folosim în produsele noastre. Fiecare a fost ales special pe criterii de calitate și gust.

 

 
BUCATARI PROFESIONISTI

 

 

 

Ne bucuram de iscusinta unor bucatari profesionisti cu multa experienta in domeniu

 

 

 
MANCARURI DIVERSE

 

 

 

Fie ca e o simpla masa sau o cina cu prietenii sau familia, venim cu idei si avantaje pentru ca timpul petrecut in restaurantul nostru sa fie de neuitat.